Selecteer een pagina

Vakantie? Dat is genieten in de Betuwe. En waar vier je beter je vakantie dan middenin het Rivierengebied tussen de Waal, Linge en de Rijn in het pittoreske dorpje Ommeren. Behalve een boerderijcamping, speelmogelijkheden, de mogelijkheid om dieren te verzorgen en een schapenfokkerij vind je er ook camping de Vijverhof. 

Deze geweldige camping in Ommeren biedt verschillende kampeermogelijkheden

Camping de Vijverhof heeft heel veel te bieden en biedt ook mensen zonder caravan de mogelijkheid om te komen kamperen. Dit kan behalve in je eigen caravan ook in een stacaravan die geschikt is voor tussen de vier en zes personen, in een blokhut met eethoek, uittrekbare tafel, kachel, keukenblok, koelkast en slaapkamer met tweepersoonsbed en in vakantiehuis de Achterhof. Dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en beschikt dus over een keuken, een toilet, een douche en een woongedeelte.

Neem gezellig je huisdier mee

Op camping de Vijverhof zijn de termen gastvrij en voor jong en oud perfect van toepassing. Bovendien worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd.  De camping biedt gratis wifi over heel het terrein en een ruimte voor de minder valide medemens. Aan het sanitair is zorg en aandacht besteed, want camping de Vijverhof beschikt over verwarmd sanitair, met daarbij een wasmachine, droger en een koelkast. Ook bijzonder: ga je naar camping de Vijverhof, dan nee jij je huisdier gewoon mee. Want dien zijn ook welkom in Ommeren.

Prachtige natuur middenin het Rivierengebied

Camping de Vijverhof biedt plaats aan 25 caravans en tenten. Elke van deze plekken zijn voorzien van een 4kwh aansluiting, een waterkraan en een aansluiting van 6 ampère. Op de prima en royale plaatsen kun jij je dus prima redden en geniet je in optima forma van alleen al de prachtige natuur in en rondom de camping. Voor de goede orde: camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart en sluit de deuren tijdelijk vanaf 31 oktober. Als je een vakantie boekt dan ben je na 13.30 uur welkom op de sfeervolle en gezellige camping en is het de bedeling dat je de camping na een geslaagde vakantie of korter verblijf voor 11.30 uur weer verlaat. Ook de omgeving van het heerlijke dorpje Ommeren heeft veel te bieden. Je bevind je in het hart van het Rivierengebied en daar is altijd voldoende te zien en te beleven. 

Workshops en thema-avonden

Goed om te weten is dat camping de Vijverhof hecht aan de zondagsrust en die ook in ere houdt. En dus worden er dan geen tenten en luifels afgebroken of opgebouwd, vindt er geen schoonmaak plaats en is er bovendien geen aankomst- en geen vertrekmoment. Of er wel iets te doen is op camping de Vijverhof? En of! Wat te denken van recreatieruimte de Herberg waar je spelletjes kunt doen, waar een leeshoek is gecreëerd en waar je bovendien allerlei informatie over de regio vindt. Bovendien worden er gedurende het seizoen tal van leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd in de vorm van onder meer thema-avonden en workshops. Behalve de natuur heeft camping de Vijverhof dus heel veel te bieden.

Blog over geld